Cum arată acum soția lui Romică Țociu, după lupta cu cancerul. Ce a ajuns să facă Nicoleta

Sotia lui Romica Tociu s-a vindecat de o boala grea dupa o perioada grea. In 2016, Nicoleta Tociu a aflat ca are cancer la san la un control de rutina. “Am aflat ca am un nodul la unul dintre sani. Totul s-a intamplat prin martie 2016, si, initial, medicii mi-au zis ca trebuie sa imi fac o mastectomie totala! Imi era teama! 

„Au urmat sedinte de chimioterapie si radioterapie si, pe urma, am facut interventia chirurgicala. Din fericire chisturile pe care le aveam au stagnat la tratament si mi s-a facut doar o extirpare partiala, asa ca am ramas cu bustul meu! A fost dificil, insa, va spun cu mana pe inima, ca nu mi-a fost frica! Mai repede mi-a fost teama de cum o sa reactioneze ai mei”, a povestit, dupa un an, sotia umoristului.

Sotia lui Romica Tociu s-a vindecat de cancer: “M-am ingrasat 10-12 kilograme”

 

“Din fericire, am depasit momentele grele. Acum, sunt OK, ma duc doar la control, pentru a sti care este starea mea de sanatate, este numai precautie, nimic mai mult! Doctorul meu, domnul profesor Blidaru, mi-a spus, dupa ce m-am operat ca m-am vindecat de cancer si sunt intr-un stadiu stationar. Singurul lucru care ma deranjeaza este faptul ca m-am ingrasat 10-12 kilograme. Totul din cauza tratamentului hormonal pe care l-am urmat”, a mai relatat Nicoleta Tociu despre calvarul prin care a trecut.