Cum arată în 2020 celebra actriță Ileana Stana Ionescu

Cum arată în 2020 celebra actriță Ileana Stana Ionescu

Actrița Ileana Stana Ionescu, în vârstă de 83 de ani, a anunțat că se retrage de pe marile scene ale teatrului românesc. Marea actriță a decis să-și petreacă restul timpului alături de soțul ei și să se bucure împreună de toate lucrurile frumoase pe care le oferă în continuare viața.

Drama celebrei actriță

Soțul și marea actriță s-au mutat în casa din Pipera în urmă cu trei ani, după mai bine de 10 ani de așteptare și construcție. Se pare că trei echipe de zidari au muncit pentru a le termina locuința, însă niciuna nu a făcut treaba bună.

Toată munca lor de o viață au strans-o și timp de 10 ani au zidit-o în pereții unei case care nu este deloc așa cum și-au dorit.

”Am avut trei echipe de constructori. Au furat şi au plecat. Am plătit peste 4.000 de euro pentru termopane şi uşi, însă nu au pus nici o şipcă. Au luat banii şi au plecat. Au venit alţii pentru care am făcut altă plată. Al doilea mi-a câştigat încrederea, i-am dat banii fără chitanţă! Mi-a spus ”Vă fac casa, cum o să o fac pe a mea”. Pe a lui a terminat-o, pe a mea nu! Au plecat şi ei când eram la copiii noştri în SUA, declara actrita.

Fiind în vârstă, cei doi actori nu mai au puterea necesară de a se ocupa cum trebuie de toate problemele și nici mijloacele necesare pentru a-și putea repara singuri locuința.

„Acum a venit o altă echipă de constructori ca să rezolve problema. S-au uitat. O să monteze o schelă, ca să putem face o treabă serioasă cu ei. Într-o săptămână-două, poate vor termina. O să plătim, sperăm să nu fie o sumă aşa de mare. Până şi lumina am plătit-o de două ori”, declara Andrei Ionescu.