Cum arată în 2021 celebra actriță Ileana Stana Ionescu

Cum arată în 2021 celebra actriță Ileana Stana Ionescu

Actrița Ileana Stana Ionescu, în vârstă de 83 de ani, a anunțat că se retrage de pe marile scene ale teatrului românesc. Marea actriță a decis să-și petreacă restul timpului alături de soțul ei și să se bucure împreună de toate lucrurile frumoase pe care le oferă în continuare viața.

Ce să fac, e structura mea, probabil că sunt înzestrată de Creator cu multă forţă. Şi sper să mai am câţiva ani ca să pot să mă comport aproape la fel. N-am niciun secret, este natura mea destul de robustă şi iubesc aşa de mult teatrul încât nu am niciun fel

e strângere de inimă când începe spectacolul. Asta îmi doresc cel mai mult, să fiu sănătoasă, să fiu alături de soţul meu, cu care m-am înţeles toată viaţa foarte bine şi doresc să ne bucurăm împreună şi să trăim tot aşa de fericiţi ca până acum”, declara Ileana Stana Ionescu.

Drama celebrei actriță

Soțul și marea actriță s-au mutat în casa din Pipera în urmă cu trei ani, după mai bine de 10 ani de așteptare și construcție. Se pare că trei echipe de zidari au muncit pentru a le termina locuința, însă niciuna nu a făcut treaba bună.

”Am avut trei echipe de constructori. Au furat şi au plecat. Am plătit peste 4.000 de euro pentru termopane şi uşi, însă nu au pus nici o şipcă. Au luat banii şi au plecat. Au venit alţii pentru care am făcut altă plată. Al doilea mi-a câştigat încrederea, i-am dat banii fără chitanţă! Mi-a spus ”Vă fac casa, cum o să o fac pe a mea”. Pe a lui a terminat-o, pe a mea nu! Au plecat şi ei când eram la copiii noştri în SUA, declara actrita.