Cum a reacționat Ioniță de la Clejani după ce a aflat faptele fiicei sale? Artistul și-a pierdut cumpătul

Margherita de la Clejani este implicată într-un nou scandal, în urma căruia s-a ales cu dosar penal pe numele său. Potrivit autorităților, vedeta ar fi agresat fizic și verbal două angajate ale unui companii imobiliare din Capitală. Ioniță de la Clejani a avut o reacție neașteptată legată de situația în care se află fiica sa.

Cum a reacționat Ioniță de la Clejani după ce a aflat faptele fiicei sale? Artistul și-a pierdut cumpătul

Margherita de la Clejani a fost implicată miercuri într-un scandal de proporții după ce ar fi agresat fizic și verbal două angajate ale unei companii imobiliare. Acestea ar fi chemat autoritățile, care ulterior au întreprins un dosar penal pe numele fiicei Clejanilor.

De asemenea, în momentul în care jurnaliștii mai multor publicații din țară i-au cerut artistei să comenteze scandalul, Margherita i-a umilit pe aceștia spunându-le că sunt prost îmbrăcați și că nu discuta cu ei.

Reacția lui Ioniță de la Clejani

Angajatele de la firma de imobiliare au sunat la 112, iar polițiștii ajunși la fața locului nu au mai găsit-o pe Margherita. Conform acestora, vedeta s-ar putea alege cu un dosar penal pentru amenințări, lovire și violență. Oamenii legii urmează să analizeze imaginile camerelor de luat vederi, urmând ca fiica Clejanilor să fie chemată pentru declarații.

Contact, Ioniță de la Clejani a declarat că nu s-a întâmplat nimic și nu este vorba despre niciun dosar penal. ”Nu există nici o știre de presă. N-a fost nici o ceartă acolo, ce dosar penal?”, a fost mesajul lui Ioniță de la Clejani.