Cum a ajuns să arate prima iubită a lui Ștefan Bănică Jr.

Prima iubită a lui Ștefan Bănică Jr. a fost Cristina Țopescu, fiica fostului comentator sportiv Cristian Țopescu. Fosta prezentatoare a Știrilor Focus Prima TV a ajuns la vârsta de 58 de ani și este total schimbată. La un moment dat, vedeta a vorbit despre relația ei cu artistul, mărturisind că acesta devenea impulsiv din cauza geloziei.

Ștefan Bănică Jr și Cristina Țopescu au avut o relație la începutul anilor 90 și în cele din urmă s-au căsătorit. Mariajul lor nu a durat, iar cele două vedete au luat-o pe căi separate. Fosta prezentatoare de știri a mărturisit, la un moment dat, că artistul era foarte gelos și nu se mai putea controla în acele momente. Ea a rememorat un episod de pe vremea când lucra în televiziune, iar Ștefan Bănică Jr a venit după ea cu un cuțit.

Cristina Țopescu are acum 58 de ani și este de nerecunoscut. Fiica fostului comentator sportiv Cristian Țopescu absolvit Facultatea de Limbi Străine din București, secția engleză-italiană. În aprilie 2013 a intrat în politică, înscriindu-se în PSD. A fost prezentatoare de televiziune și a colaborat cu posturile Antena 3 și Prima TV.

Cristina Țopescu