Cum a ajuns să arate Corina Dănilă la 47 de ani!

Corina Dănilă (47 de ani), actrița din ”Numai Iubirea”, arată impecabil la 15 ani de la filmările telenovelei. Vedeta s-a întors la TVR 2, de vinerea trecută, după o pauză în care a filmat pentru serialul ”Primăverii”, în care a jucat alături de Maia Morgenstern și Dragoș Huluba. De altfel, cu Dragoș îi este și coleg, de data aceasta la cârma emisiunii ”Gala Umorului”, care apare pe sticlă vinerea, de la 20:00.

Cât despre trucurile care o ajută să arate astfel, în pofida trecerii anilor și supărărilor, Corina a povestit, în emisiunea ”Ce se întâmplă, doctore?”, că a reușit să slăbească în ultimii doi ani circa 25 de kilograme, cu ajutorul unor alimente. „Carne de porc, vită, peşte, ouă, lactate, salată verde, roşii, castraveţi, ridichi, ceapă, dovlecei, seminţe, ulei de măsline, fructe şi tot felul de condimente. Gătesc la cuptor, fiert sau tras la tigaie”, a explicat vedeta.

Cum s-a schimbat Corina Dănilă, la 15 ani de la filmările pentru Numai Iubirea. Unii spun că arată mai bine decât atunci

De la ce s-a lipsit pentru a scăpa de kilogramele în plus au fost zahărul și prăjelile. „Am învăţat să mănânc atunci când îmi e foame, puţin şi destul de des, minim cinci mese pe zi. Plec de acasă cu caserole cu mâncare sau cu iaurt sau fructe, în funcţie de programul meu de peste zi şi de ce anume am chef să mănânc. Îmi pregătesc de seara şi dimineaţa mi le iau cu mine. Mănânc fructe, dar mănânc şi îngheţată îndulcită cu stevie sau îmi cumpăr din când în când dulciuri de la raioanele speciale, fără zahăr”, a mai povestit actrița.