Cum se simte copilul, de 13 ani, bătut în parc?! Imagini emoționante cu minorul aruncat la pământ

Un băiat, în vârstă de 13 ani, a fost aruncat la pământ de tatăl unui alt copil, chiar în incinta locului de joacă. Cazul a avut loc, duminică 7 februarie, într-un parc din Hunedoara. Părinții aflați în parc au asistat la scenele de groază, însă, nimeni nu i-a sărit minorului în apărare.

Supărat după ce fiul său, în vârstă de 7 ani, și un alt minor, de 13 ani, s-au certat un bărbat a decis să-i face dreptate copilului său. Omul, în vârstă de aproximativ 29 de ani, a mers direct în zona locului de joacă și i-a băgat mâna în gât băiatului. Imediat l-a izbit cu putere de pământ.

Părinții aflați în parc au asistat neputincioși la întreaga scenă, însă, nimeni nu a făcut nimic. Imaginile au un puternic impact emoțional. În clipul video, realizat de un alt părinte, se poate observa cum micuțul își dă ochii peste cap.

 

După câteva secunde bune, o mămică se ridică și merge grăbită spre copilul neajutorat. Acesta stă nemișcat, la pământ, și plânge speriat.

Tatăl bătăuș și-a snopit și fiul în bătaie

După ce i-a aplicat pedeapsa copilului, de 13 ani, bărbatul merge grăbit spre fiul lui. Îl ia și pe acesta de guler și aruncă cu el la pământ, nervos, sub privirile oamenilor aflați în parc.

 

Întreaga scenă a fost filmată și văzută de toți minorii și părinții aflați în parcul din Hunedoara. Cazul șocant a revoltat o țară întreagă.

copil bătut în parc

Este vorba de un tânăr de 29 de ani din municipiul Hunedoara. Acesta a fost condus la sediul Poliției municipiului Hunedoara pentru audieri, urmând a fi reținut pentru 24 de ore sub aspectul comiterii infracțiunii de loviri sau alte violente, respectiv violență în familie”,a spus Bogdan Nițu, purtător de cuvânt IPJ Hunedoara.