Cu cine s-a căsătorit mama Luizei Melencu, de fapt. Sătenii sunt uluiți total (exclusiv)

n urmă cu doi ani în familia Luizei Melencu avea să înceapă o adevărată dramă. Fiica celor doi soți, Claudiu și Monica Melencu, alături de o altă tânără, aveau să dispară în condiții misterioase. Ceea ce se știe acum ca fiind Cazul Caracal a ținut și încă ține titlurile din presă. Gheoerghe Dincă, principalul suspect în moartea Luizei Melencu, își așteaptă sentința în închisoare. În schimb, familia Luizei a trecut prin multe, culminând inclusiv cu decesul tatălui tinerei.

Cazul Caracal și drama familie Melencu

Claudiu Melencu și soția acestuia, Monica Melencu, aveau să treacă prin cele mai grele momente din viața lor. Niciun părinte nu crede că i se poate întâmpla așa ceva. În urmă cu doi ani, fiica acestora, Luiza Melencu avea să dispară în condiții, cel puțin misterioase. Ulterior se află care ar fi fost filmul dispariției, suspectul principal fiind Gheorghe Dincă.

Timp de aproape un an de la momentul tragediei, Monica Melencu tot mai spera că fiica lor este în viață. În aceeași situație se aflași se află și familia ceilelate tinere decedate, Alexandra Măceșanu. Au trecut doi ani de speranțe, suferință, durere și procese care nu se mai termină. În urma acestei drame, anul trecut Claudiu Melencu și Monica Melencu, mama Luizei aveau să divorțeze. Lovitura și mai mare pentru tatăl fetei era să afle de fapt că nu este tatăl biologic al tinerei decedate.

Am aflat după 20 de ani că fetița mea nu e fetița mea. Eu nu am nici o îndoială. Pe acest copil l-am crescut eu.

Soția mea a stat lângă mine, am văzut cum i-a crescut burtica. Eu pot să fac alte ADN-uri, să vedem ce iese” , spunea tatăl Luizei Melencu.