Cristina Ţopescu nu se înţelegea deloc cu fratele ei

Cristina Ţopescu nu se înţelegea deloc cu fratele Cristi, după cum reiese dintr-un interviu din 2011. Atunci, Cristi a devenit tată pentru prima oară, soţia sa, Raluca, născându-l pe Noah.

Ulterior, a mai apărut un fiu, Lucas. Lângă proaspeţii părinţi s-a aflat şi Cristian Ţopescu, care avea 73 de ani şi devenea bunic pentru prima oară. „Suntem o familie liniştită. Sora lui Cristi este mai agitată, dar, în general, avem toţi un temperament, cum se spune, flegmatic, nu? Într-o viaţă agitată, trebuie să fim liniştiţi, ca să facem faţă.”, a declarat Cristian Ţopescu pentru revista OK!

„Cristina şi Noah nu s-au întâlnit încă, din diverse motive. Probabil că ea o să ajungă la un moment dat pe la noi. Aşa că nu pot să vă povestesc încă despre reacţia ei.”, a mărturisit fratele Cristinei Ţopescu. Ulterior, chiar Cristina a recunoscut că nu a cultivat relaţia cu nepoţii ei: “Sunt o mătuşă rea, pentru că n-am reuşit să-i văd pe cei doi nepoţi ai mei de nu ştiu cât timp”.

Relaţia rece dintre Cristina şi Cristi Ţopescu a fost confirmată şi de Sorin Mărcuş, un amic al celor doi: “Am încercat acum 2-3 ani să o mai scot din casă… m-a refuzat politicos…Am discutat cu fratele ei Cristi să găsim o soluție și mi-a spus că nu își mai dorește socializare si că are o relație distantă și rece și cu el… Ultima dată ne-am văzut la îmormântarea tatălui ei și am vorbit un pic…Ultimul mesaj i l-am dat în noiembrie anul trecut și nu mi-a răspuns…Singurătatea, depresia ucid… Drum bun suflet drag…”.