Cristina Țopescu, blestemată?

Moartea Cristinei Țopescu la doar 59 de ani, într-un mod atât de ciudat a șocat pe toată lumea.

Când oamenii legii au descoperit-o fără suflare, în pat, Cristina Țopescu era decedată de circa trei săptămâni.

În toată această perioadă, nimeni, nici rude, nici prieteni, nu s-au îngrijorat de dispariția ei. Asta pentru că obișnuia să se supere și să nu mai dea niciun semn de viață cu zilele, susțin acum prietenii ei.

Vecina și prietena Cristinei Țopescu, cea care a găsit-o pe fosta jurnalistă moartă în casă, a făcut o înregistrare audio pe care a postat-o pe pagina ei de socializare, în care face dezvăluiri din ultima perioadă de viață a acesteia. Prietena Cristinei Țopescu a povestit un episod șocant, care pe fosta jurnalistă a marcat-o. S-a întâmplat la scurt timp după moartea tatălui său, celebrul comentator sportiv, Cristian Țopescu, decedat în luna mai 2018.

”Într-una din acele zile, o persoană apropiată a sunat-o și i-a prezentat condoleanțe și apoi i-a spus să o anunțe dacă are nevoie de ceva. Crezând apoi că după încheierea convorbirii, Cristina închisese telefonul a spus: ”Dă-o în …. mă-sii, să moară cu câinii ei!” Telefonul era pe masă, pe speaker, iar eu eram lângă ea”, a povestit prietena Cristinei Țopescu, care a precizat că persoana care sunase era ”foarte apropiată”, fără să vrea să dea numele acesteia. Prietena a mărturisit că după ce Cristina a auzit înjurătura, care suna cumva parcă și a blestem, a început să plângă. ”Îi curgeau lacrimile pe obraji, iar eu m-am dus și am îmbrățișat-o tare”

, a mai spus aceasta.