Cristian Tudor Popescu, reacţie dură la adresa celor care nu cred în coronavirus: „Îți vine să-i dai dracului!”

Cristian Tudor Popescu a avut o reacţie dură la adresa românilor care nu cred în coronavirus şi a celor care, bolnavi fiind de COVID-19, cer să fie externaţi şi să plece acasă.

„Îţi vine să-i dai dracului pe ăştia care cer externarea din spital. Păi, n-ai vrut tu să pleci, că te torturăm aici? Te scapă Avocata poporului… La un moment dat îţi vine să-i dai dracului, să-ţi iei câmpii.  Medicii nu au voie să facă asta, trebuie să strângă din dinţi, să-i trateze chiar şi pe indivizii care îi jignesc, care chiar îşi bat joc, cărora nu le pasă nici de ei, nici de alţii„, a declarat gazetarul Cristian Tudor Popescu, în contextul discuţiei despre pacienţii COVID-19 care nu cred că virusul este real şi cer să fie externaţi, potrivit adevarul.ro.

767 noi cazuri de îmbolnăvire cu coronavirus în ultimele 24 de ore

De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, au fost înregistrate alte 767 noi cazuri de îmbolnăvire cu coronavirus, au anunţat duminică autoritățile. În plus, 2.026 persoane diagnosticate cu COVID-19 au decedat.

Până duminică, pe teritoriul României, au fost confirmate 37.458 de cazuri de persoane infectate cu coronavirus. Până în prezent, 935 de pacienți cu test pozitiv au fost externați la cerere. La ATI, în acest moment, sunt internați 286 de pacienți.

La 14 septembrie am putea avea peste 1.800 de cazuri noi de coronavirus pe zi!