Credeau că vor avea un copil, dar a născut tripleți!

Becki-Jo Allen are 23 de ani și este deja mamă a unei fetițe, pe nume Indiana. Tânăra a decis împreună cu partenerul ei de viață, Liam Tierney, că e momentul ca familia lor să se mărească, lucru care s-a și întâmplat.

Becki a rămas însărcinată, toată familia fiind foarte fericită la aflarea veștii. Dar nimeni nu a bănuit nicio clipă că sarcina fetei avea să fie una cu totul și cu totul specială. In urma unor analize, cu toate că se așteptau să i se spună că totul este în regulă, nici prin cap nu îi trecea mamei că nu avea să aducă pe lume un copil, ci trei.

Cei trei copii s-au născut în cea de-a 31-a săptămână de sarcină, în urma unei operații de cezariană, au venit pe lume Roman, Rocco și Rohan. Suprizele nu se terminau aici! Părinții au dorit să le facă un test, astfel au descoperit că băieții lor erau foarte speciali.

Deși probabilitățile ca acest lucru să se întâmple erau foarte mici, cei trei bebeluși se născuseră din același ovul, și sunt tripleți identici, lucru care se întâmplă foarte rar. „Toți au personalități diferite. În plus, fiecare are un semn întunecat între sprâncene, Roman are tenul puțin mai închis la culoare, în timp ce Rohan are un semn de naștere pe picior”, a declarat Becki-Jo.

Un alt detaliu frumos este acela observat de părinți: încă din pântece unul dintre bebeluși, cel din mijloc, părea că vrea să își protejeze și să aibă grijă de frățiorii lui, iar acest comportament s-a păstrat chiar și după ce s-au născut.