Cobra Tate vrea să-i schimbe viața fetei din Târgu-Jiu, bătută de 4 minore: „Eu plătesc tot”

După ce a văzut și el imaginile ce au făcut înconjurul intenetului, acum Cobra Tate vrea să-i schimbe viața fetei din Târgu Jiu, bătută de patru minore.

Cobra Tate se arată oripilat de ceea ce au ajuns să facă copiii în zille acestea, iar după ce a văzut imaginile terifiante în care o fată de doar 14 ani a fost bătută și umilită de alte minore, a ieșit la atac.

Milionarul a simțit nevoie să intervină și a comentat dur ceea ce au făcut agresoarele.

”Urăsc să văd astfel de lucruri, iar când văd mă simt obligat să fac tot ce-mi stă în putință ca să arăt că lumea nu este așa rea. Mie nu mi s-a întâmplat așa ceva, dar ori de câte ori am văzut, am intervenit. Și acum dacă le vedeam pe aceste fete, interveneam, le opream și le arătăm ce înseamnă să fii puternic, pentru că mereu va exista cineva mai puternic decât tine”, a spus Cobra Tate la Antena Stars.

Cobra Tate vine în ajutorul fetei bătute, din Târgu Jiu

Ulterior, afaceristul a promis că va face tot ce va putea că minora din Târgu jiu să își reia viața în cel mai frumos mod posibil. De asemenea, Tate a declarat că banii nu vor fi o problemă pentru a o răsfăța pe victimă, dar și pe familia sa.