Clipe terifiante pentru Adrian Mutu

Adrian Mutu este un bărbat puternic, un mare sportiv şi un tată devotat. Acesta o duce bine în toate planurile şi ai putea spune chiar că are o viaţă perfectă. Puţini sunt, însă, cei care îşi aduc aminte că fostul mare fotbalist a trecut prin clipe grele, în urmă cu mai mulţi ani.

Adrian Mutu a suferit enorm, imediat după divorţul de prima sa soţie, Alexandra Dinu, ca urmare a problemelor de sănătate cu care s-a confruntat fiul lor. Mario avea la vremea respectivă doar 11 ani, însă a trecut prin momente terifiante. Băiatului i-au fost descoperite probleme grave la inimă şi a fost operat de urgenţă pe cord deschis.

Deşi problema sa se putea rezolva prin microchirurgie, afecţiunea a fost mult mai serioasă la Mario Mutu, astfel că a fost operat pe cord deschis. Părinţii lui au trecut prin cele mai grele momente la vremea respectivă, iar Alexandra Dinu şi-a făcut curaj să vorbească despre asta abia când Mario s-a făcut bine.

„Acum că totul a trecut, vreau să vorbesc despre asta. Pentru a lansa un apel părinţilor care nu cunosc ce probleme au la inimă şi care, în tăcere, afectează sănătatea copiilor noştri. Şi pentru a lansa o campanie de prevenire. Eu nu mi-am dat seama de nimic. Pediatrul lui, la o vizită de rutină, a simţit un murmur la inimă…M-a sfătuit să-i fac o electrocardiogramă, unicul test care permite descoperirea acestei probleme”, a declarat Alexandra Dinu pentru Gente, în urmă cu mai mult timp.

Alexandra Dinu povestea, în urmă cu mai mulţi ani, că a fost nevoie să-i spună fiului ei că operaţia la care a fost supus a fost pentru a-l ajuta să devină un mare sportiv, la fel ca tatăl său. Sfaturile mamei au dat roade, iar astăzi, Mario este un tânăr frumos, sănătos, care luptă pentru visul său şi încearcă să fie cât mai bun în sportul pe care şi l-a ales – baschetul.