Cine este polițistul care l-a ucis pe bărbatul din Pitești! A furat din banii unui bătrân înşelat

Ies la iveală noi detalii despre Daniel Drăghici, poliţistul de 21 de ani reţinut duminică 18 aprilie după ce a trântit un bătran pe asfalt şi l-a ucis. Se pare că acesta are un trecut cu multe nereguli.

Daniel Drăghici a fost reținut duminică, 18 aprilie, după ce a ucis un bărbat în vârstă de 63 de ani din Pitești în cursul zilei de vineri, 16 aprilie. Tânărul l-a trântit pe acesta de asfalt provocându-i o moarte violentă, cauzată de asfixia mecanică, după cum arată rezultatele preliminarii ale autopsiei.

Acum, ies la iveală mai multe detalii despre trecutul controversat al tânărului polițist. Se pare că acesta a fost cercetat de mai multe ori până acum. În mai 2018, presa din Argeş şi din ţară, precum şi Poliţia Română l-au prezentat pe Daniel Drăghici ca erou pe când era elev la Şcoala de Poliţie din Câmpina, dupa ce a recuperat peste 20.000 de lei pierduţi de un bătrân prin metoda Accidentul.

Numai că, în scurt timp s-a dovedit că Drăghici şi-a însuşit o parte din banii bătrânului. La nici patru luni după ce a fost prezentat drept eroul zilei după ce a prins în flagrant un escroc în timp ce înşela un bătrân prin metoda „Accidentul”, Daniel Drăghici a devenit principalul suspect în ancheta ce viza dispariţia din banii plătiţi de victimă. L-au dat de gol achiziţiile scumpe făcute la câteva zile după flagrant.

În mai 2018, în timp ce un bătrân îi dădea un plic cu bani unui escroc care îl înşelase prin metoda „Accidentul”, întâmplarea a făcut ca în zonă să fie Daniel Drăghici, pe atunci elev la Şcoala de Agenţi de Poliţie din Câmpina, împreună cu prietenul său Ioan Bujor.