Tragedie în Vrancea. Marius, un băiat de 9 ani, a fost ucis cu sânge rece și aruncat în lac. Cine este criminalul

Tragedie într-o comună din Vrancea. Marius, un băiat de numai 9 ani, dat dispărut acum o săptămână, a fost găsit mort. Potrivit primelor informații, copilul a fost ucis de un adolescent de 15 ani, care a fost ulterior prins de polițiști.

Marius, din comuna vrânceană Urechești, a plecat duminica trecută de acasă și s-a făcut nevăzut. După ce a fost căutat neîncetat, copilul a fost găsit fără suflare, joi seara, într-o baltă la Oreavu, comuna Gugești.

Potrivit Monitorul de Vrancea, băiatul a fost ucis, iar cel care i-a curmat viața ar fi un adolescent de 15 ani din comuna Popești.

Cum a fost comisă crima
Ancheta dezvăluie faptul că crima ar fi fost comisă în ziua de 22 martie, data în care Marius a plecat de acasă – ca să se întâlnească cu viitorul lui călău, au descoperit procurorii. Potrivit declarațiilor suspectului, cei doi erau prieteni de aproximativ un an, iar în ziua fatidică s-au întâlnit și au plecat împreună către Oreavu.

Odată ajunși la lac, Marius i-a cerut prietenului său telefonul. Aparatul s-ar fi blocat la un moment, iar acest lucru s-ar fi scos din minți pe copil, care s-ar fi luat la trântă cu adolescentul de 15 ani.

A izbucnit o ceartă, iar suspectul ar fi început să îl lovească pe Marius cu pumnii și picioarele, în timp ce aruncau cu pietre unul în celălalt.

Una dintre pietre l-ar fi lovit pe cel mic în cap, iar, după mai multe alte lovituri, adolescentul l-ar fi împins pe Marius în apă. Băiatul a căzut și s-a înecat.

Adolescentul și-ar fi luat apoi telefonul și ar fi plecat, fără să anunțe pe nimeni de cele întâmplate. Șapte zile mai târziu, trupul lui Marius a fost găsit în lac. După ce ancheta a scos la iveală firul evenimentelor, adolescentul a fost reținut, iar acesta și-a recunoscut faptele.

„A fost dispusă reţinerea minorului pentru 24 de ore, urmând să fie propus pentru arestare preventivă. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de omor şi furt”, a anunțat Parchetul de pe lângă Tribunalul Vrancea. sursa:spynews / ombun.net