Cină romantică de Dragobete, pentru Vulpița și Viorel!

Scandal înfiorător, între Vulpiţa şi Viorel! Veronica a clacat când şi-a găsit soţul în maşină cu o… femeie! E începutul sfârşitului, pentru soţia-Vulpiţă şi Viorel?

Îmbrăcată într-o salopetă neagră, cu paiete şi cu părul coafat frumos, soţia-Vulpiţă a vrut să-i pregătească o surpriză lui Viorel. Doar o dată pe an e seara de… Dragobetele! Şiiii, pentru că dragostea trece prin stomac… Vulpița s-a pregătit să îi pună pe masă soțului ei o masă, ce-i drept, nu prea copioasă.

În noul lor apartament, Veronica și Viorel s-au pregătit intens să sărbătorească Dragobetele așa cum trebuie. Nu prea știe ea să gătească cine știe ce, dar Veronica a avut grijă să îi facă două ouă ochiuri și… o roșie. Da, nu o fi cine știe ce, dar vine din inimă, așa că mai contează?

Dar nici nu s-a apucat bine de treabă, că Veronica a şi avut nevoie de ajutorul soţului. El i-a luat ceva de sus, în timp ce ea a încercat să dea de cap tigăii și să își oprească ouăle de la a se lipi.

Însă ce s-a întâmplat, după ce Viorel a plecat să ia şampanie… depăşeşte orice imaginaţie!

Primarul General, Gabriela Firea, sustine o declaratie de presa privind gradul de poluare al aerului in Capitala, vineri 10 ianuarie 2020, la sediul primariei. EDUARD VINATORU / MEDIAFAX FOTO