Chemată de urgenţă la tribunal!

Andrea Mantea face ce face şi se lipeşte de încă proces; după ce a fost târâtă prin tribunale din cauza firmelor pe care le deţinea, vedeta este din nou citată în faţa magistraţilor.

Andreea Mantea trebuie să se prezinte în faţa judecătorilor pe 14 decembrie, într-un dosar deschis chiar de ea împotriva Administraţiei Finanţelor Publice Ilfov. În prima fază a procesului, vedeta a pierdut, însă a decis să meagă până la capăt şi a contestat decizia magistraţilor de la Judecătoria Cornetu. În cererea de chemare în judecată, Mantea solicitase suspendarea unei executări silite şi anularea unor documente emise de Fisc.


Andreea Mantea a mai fost în faţa judecătorilor, din cauza unor afaceri păguboase. În urmă cu mai bine de cinci ani, vedeta a fost citată într-un dosar în care era acuzată că a tras „ţeapă” unui furnizor de energie electrică. Problemele au început după ce Andreea Mantea a cumpărat mai multe proprietăţi, între care şi două ferme, una în Buzău, iar alta în Vrancea. Acestea i-au adus însă numai bătăi de cap, iar bruneta s-a ales cu mai multe procese , fiind nevoită, în final, să se descotorosească de imobilele care i-au adus numai necazuri.