Cheloo nu crede în coronavirus și spune că refuză să poartă mască: ”Botnița lui Lady Arafat mă insultă”

Artistul și juratul „iUmor”, Cheloo, se numără printre persoanele sceptice în privința pandemiei de coronavirus și spune că refuză să poarte mască de protecție în spațiile publice închise. Componentul trupei Paraziții l-a atacat dur și pe Raed Arafat despre care nu are deloc cuvinte frumoase.

„Asasinat administrativ al spiritului. #refuzdebotnița!!! Spitalele refuză să interneze pacienți cu simptome de Covid.

Oameni cu temperatură de peste 38°, stare generală proastă și tuse accentuată, sunt trimiși în izolare la domiciliu, fără a fi testați”, a scris artistul pe pagina sa de Facebook.

Juratul „iUmor” refuză să poartă mască. Cheloo nu crede în coronavirus

Totodată, juratul de la Antena 1 susține că testele pentru noul tip de coronavirus se fac numai pe bază de programare, în timp ce secretarul de stat, Raed Arafat, continuă să inducă panică în populație prin intermediul afirmațiilor pe care le face în spațiul public.

„Testele se fac pe programare și, până când le vine rândul, liber la promenadă. În schimb, Arafat induce panică în rândurile populației. Matematica fricii. Ține-i înspăimântați și vinde-le botnițe.  

O să ajungem să fim obligați să ne cumpăram, fiecare, câte un apartament, în cazul în care ne îmbolnăvim, să avem unde să ne izolăm. Totul pentru bunăstarea lui Arafat.

#refuzdebotnita! Botnița lui Lady Arafat mă insultă! Făcând parte din categoria celor care nu contează decât în sondaje, o să fac tot posibilul ca masca să devină un obiect dispensabil”și-a continuat artistul mesajul din online.

Cântărețul este de părere că totul se face prin intermediul fricii și panicii pentru ca omenirea să cumpere în masă alimente de bază de care nici măcar nu are nevoie. Cheloo susține în această perioadă producătorii locali și refuză să bage banii în buzunarele marilor retaileri.

„Refuz să mai umplu buzunarele marilor retaileri, abținându-mă, pe cât posibil, de la cumpărăturile săptămânale. 

Nu voi mai cumpăra pâine, carne, lapte, brânză și alte alimente de bază din magazine. O să cumpăr, ce nu reușesc să produc în grădina proprie, de la țăranii care nu au loc să-și vândă produsele în supermarket sau piață.

Acum este momentul în care putem sfida un sistem pervers, prin refuz de consum, haotic, de produse de care nu avem, cu adevărat, nevoie. Vă urez un Covid plăcut în continuare!

P.S. O să cred în virusul vedetă doar în momentul în care morții vor fi adunați din șanțuri cu buldozerele. Deocamdată, doar banii se adună în conturile cui trebuie”, și-a încheiat artistul mesajul din mediul online.  scrie fanatik.ro