Ce s-a întâmplat cu Rahela, imediat după emisiunea Chefi la cuțite!

Rahela Pîslaru a fost una dintre concurentele sezonului 7 al emisiunii Chefi la cuțite care s-a bucurat de multă simpatie și apreciere din partea publicului. Ea a muncit mereu mult și și-a pus la bătaie talentul culinar și ambiția pentru a demonstra că merită din plin să fie în sezonul 7 al emisiunii Chefi la cuțite.

Chiar dacă nu a ajuns în finală, Rahela Pîslaru din echipa mov a lui Chef Cătălin Scărlătescu a câștigat inimile a mii de fani din întreaga țară! Rahela a primit mii de mesaje de felicitare. Totuși, cei care aspirau la inima ei s-au întristat când au aflat că are deja un iubit!

Recent, aceasta a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj emoționant, la care nimeni nu s-ar fi așteptat:

„In spatele curajului si a ambitiei mele din acest concurs, si din viata mea in ultimul timp a fost un om, o fiinta minunata, nu de pe pamant, care m-a sustinut, m-a ajutat, m-a incurajat si a fost langa mine in fiecare moment.

Iti multumesc din inima! Ai fost acolo indiferent de ce am facut bine sau nu, nu m-ai certat niciodata, ai avut rabdare cu mine si m-ai invatat cum sa ma maturizez frumos.

Sper ca esti mandru de mine pentru ca eu sunt cea mai norocoasa fiinta pentru ca esti al meu! Ai ramas acelasi si ai continuat sa ma iubesti din ce in ce mai mult in fiecare zi. Te iubesc! ❤”