Ce s-a întâmplat:

Primele zile de după nașterea unui bebeluș ar trebui să fie cele mai frumoase din lume pentru părinți, care învață împreună tainele creșterii unui copil. Pentru Matt Logelin, viața a fost dată complet peste cap la numai 27 de ore după ce soția sa născuse. Cel mai frumos moment din viața sa se întorsese la 180 de grade. Dar iată cum a început totul:

În 2007, Lis a aflat că așteaptă un bebeluș, iar ea și soțul său au fost în culmea fericirii. Însă aceasta a avut o sarcină extrem de complicată, iar dimineața se simțea foarte rău, așa că medicii au sfătuit-o să stea la pat pentru trei săptămâni. Apoi Liz a fost internată, pentru a fi monitorizată permanent.

Pe 24 martie 2008, Liz a născut-o pe micuța Madeline, după o operație de cezariană de urgență, iar Liz a putut să o vadă pe fetiță numai câteva secunde, înainte ca asistentele să o ducă la unitatea de terapie intensivă.

Însă 27 de ore mai tâziu, Liz abia aștepta să o vadă pe micuță și să o țină în brațe pentru prima dată. Însă când s-a ridicat din pat, a spus că se simțe ametiță și apoi a leșinat.

Asistentele i-au spus lui Matt că este normal ca tinerele mame să leșine, însă curând au înțeles că este ceva mult mai grav.

Deodată am înțeles. Azi urma să moară, aici în spital. Și nu reușise niciodată să își țină bebelușul în brațe”, a dezvăluit Matt.

Din păcate, a avut dreptate, iar medicii nu au mai putut să facă nimic pentru ea. Deși trebuia să fie cea mai frumoasă zi din viața lui, s-a transformat într-o tragedie și a rămas singur cu fetița.

Acum, acesta este un tătic devotat, iar când Madeline va crește, îi va povesti ce mamă curajoasă a avut.