Ce s-a întâmplat după ce mama lui Culiță Sterp s-a luat de Jador

Culiță Sterp și Jador și-au aruncat vorbe grele la ”Survivor România”, iar conflictul dintre ei a luat amploare în ultimele zile. Acum, însă, pe Internet a apărut un promo care stârnește un val de controverse.

Tensiunea atinge cote maxime în echipa Faimoșilor. Recent, Jador l-a acuzat pe colegul său că este părtinitor cu fetele, iar Culiță n-a stat cu mâinile-n sân și a reacționat, adresându-i cuvinte grele artistului: ”Nimeni nu e șef aici. Dacă cineva ar fi șef aici, cu siguranță nu ai fi tu acela!”, a spus Culiță.

De asemenea, pe contul de Instagram al fratelui lui Culiță, Iancu Sterp, un fan i-a scris lui Iancu să-și apere ruda. Mama celor doi i-a răspuns acelui fan cu replica ”Cine se pune cu niște țig…ani!!”. Astfel, l-a at…acat atât pe Jador, care este de et…nie ro…mă, cât și pe unii dintre susținătorii lui.

S-a lansat un promo cu cei doi artiști
În Republica Dominicană sunt la cu…țite, dar… în România, Culiță Sterp și Jador se au ca frații. Ieri a apărut un promo al unei piese semnate de cei doi artiști. Melodia se numește ”O să plătești”, iar refrenul este cântat de Jador: ”Pentru răul ce l-ai făcut, o să plătești de zece ori mai mult”. Ciudat, însă, este faptul că promo-ul a fost lansat chiar în mijlocul scandalului dintre cei doi artiști.

Bineînțeles, reacția fanilor nu a întârziat să apară. Mulți sunt de părere că totul a fost o strategie bine pusă la punct pentru a ajunge în topuri, pe Youtube. ”Dacă se adeverește că a fost un mare fake scandalul dintre ei… este o adevărată strategie. Bravo, felicitări!”, a spus unul dintre fani.