Ce s-a ales de Raluca Arvat dupa ce a plecat de la PRO TV

O gramada de ani a fost vedeta stirilor de sport de la ProTV! Raluca Arvat s-a retras insa de la pupitrul acestora in urma cu trei ani, dupa o ultima perioada in care a fost una dintre cele mai indragite vedete ale postului din Pache Protopopescu. Ce face acum si cum arata prima femeie de la o televiziune care a prezentat stiri de sport?

„M-am intors la prima mea dragoste”

„Simteam nevoia sa fac o schimbare si in plan profesional, mai ales ca viata mea s-a schimbat cu totul de cand s-a nascut copilul meu (n.r.- Raluca Arvat are un baietel, Tudor, in varsta de aproape patru ani) si m-am bucurat cand a venit aceasta propunere de la TVR. (n.r. – de a prezenta Telejurnalul, de la TVR 2. S-a intamplat pur si simplu, asa cum se intampla in viata, in general. Am fost doi ani in concediul de maternitate si ma intrebau colegii ce vreau sa fac cand o sa ma intorc. Eu am fost deschisa oricaror propuneri si posibilitati. Eu am prezentat stiri generaliste la o televiziune locala din Brasov, inainte sa ajung la pupitrul stirilor sportive de la PRO TV, asa ca mi-au ramas in suflet stirile generaliste. Mi-era dor. M-am intors la prima mea dragoste, ca sa zic asa”

, spunea Raluca Arvat.

Raluca (43 de ani) si-a schimbat si look-ul complet, devenind aproape de nerecunoscut… Stirista bruneta poarta acum ochelari de vedere, pare sa se mai fi implinit putin, parul ei negru a devenit saten-roscat si este coafat cu bucle.