Ce operații estetice și-a facut Viorica Dăncilă?

Viorica Dăncilă s-a pregătit pentru alegerile prezidențiale 2019, nu doar din punct de vedere al discursului, ci și… al look-ului! Astfel, atât în primul tur, cât și în cel de al doilea tur de scrutin, candidata PSD la funcția de președinte a ales să meargă la urne îmbrăcată în ținute de firmă, la care a abordat aceeași coafură impecabilă, pentru care, surse din preajma fostului premier susțin că și-ar fi chemat coafeza acasă în jurul orei 6.00 dimineața!!!

Mai mult, persoane din preajma ei susțin că și estetic, Viorica Dăncilă a încercat să fie impecabilă, astfel că, în ultima perioadă, ar fi apelat la o serie de intervenții noninvazive.

Dacă ar fi să ne luăm după cei care au legătură cu fostul premier, Viorica Dăncilă și-a băgat fire în față, pentru a o netezi. ”A lucrat clar la întinderea pielii, prin astfel de procedură, destul de simplă, dar eficientă. Și-a ridicat și pomeții și a făcut injecții pentru ridurile de la ochi și frunte, drept dovadă, se observă clar că nu are riduri de expresie deloc, este totul impecabil”, au dezvăluit apropiații.