Ce face Viorica Dăncilă

Fostul lider PSD va intra în istorie ca fiind un maestru al greșelilor de exprimare, al formulărilor defectuoase și multor altor prostii.

Din acest motiv, nu ar trebui să vină ca o surpriză faptul că, în continuare, deși nu mai ocupă nicio funcție publică, i se pun întrebări legate de percepția generală a românilor că ar fi proastă.

Ce face Viorica Dăncilă, după ce și-a dat demisia din fruntea PSD
Anul 2020 e abia la început, iar Viorica Dăncilă a porit cu stângul, la fel cum a terminat anul precedent. După pierderea funcției de președinte al PSD și după căderea guvernului în fruntea căruia era, acum s-ar putea să rămână fără funcția promisă de Marcel Ciolacu. Cel puțin așa se zvonește pe la sediul central al PSD.

Joi, 16 ianuarie, fostul premier a fost invitată la emisiunea “Gândurile lui Cristoiu”. A făcut declarații despre perioada în care a fost președintele PSD. Viorica Dăncilă a dezvăluit cu ce se ocupă în prezent, de când nu mai este liderul partidului care a susținut-o în cursa pentru alegerile prezidențiale. Conform celor declarate de fostul premier, nu s-a angajat, deși a primit mai multe propuneri, subliniind că urmează să ia o decizie în acest sens în cursul săptămânii viitoare.

“Deocamdată, nu. Am mai multe propuneri. Am mai multe propuneri, de săptămâna viitoare…”, a declarat Viorica Dăncilă.