Ce face Simona Gherghe de cand a intrat in concediu prenatal!

Chiar daca nu mai merge la serviciu in fiecare zi, Simona Gherghe nu are timp sa se odihneasca. Fetita ei, Ana Georgia, a fost bolnavioara, iar vedeta de televiziune a avut mult de tras in aceasta perioada.

Fetita Simonei Gherghe a fost bolnava
Dupa ce micuta s-a insanatosit, Simona Gherghe rasufla usurata. A postat pe Instagram o fotografie adorabila cu cea mica.

„Dupa aproape zece zile de tuse, muci, tratament, siropuri, aerosoli si cate si mai cate… Ana e bine, are multa treaba”, a scris Simona Gherghe pe contul ei de Instagram si a postat o fotografie cu fetita ei si cu bunica, in timpul unei „sedinte” de colorat.

Intrata in concediu prenatal, Simona Gherghe a fost inlocuita la emisiunea pe care o prezenta. Locul Simonei Gherghe a fost luat de o alta blondina celebra, Cristina Cioran.

„Este un proiect destul de greu de manageriat ca stare emotionala. Voiam sa te felicit, se vede ca esti fericita. Cea mai emotionata era mama, era la doctor, i-am zis sa stea jos. Am intrebat-o daca stie cine va prezenta emisiunea si i-am spus ca eu. Sa nu ma certe telespectatorii, ca voi avea si flori”, a spus Cristina Cioran.

„O sa vezi, o sa te obisnuiesti in momentul in care se termina emisiunea sa te duci acasa si te eliberezi, sa iti vezi de familie. Cine se asaza pe scaunul asta, in cel mult un an ramane insarcinata. O sa-mi lipseasca starea asta de live. Am incredere ca emisiunea ramane pe maini bune. E bine ca esti pregatita si ca stii foarte bine formatul. Tu poti sa gestionezi si altfel rolul acesta, esti cameleonica. Va multumesc din suflet pentru tot si o sa va tin la curent cu tot ce se intampla cu viata mea, pe retelele sociale. Va multumesc pentru ca ati fost astazi alaturi de noi si ne vedem cand ne-om vedea”, spunea si Simona Gherghe.