CE A LĂSAT UN ROMÂN ÎN APARTAMENTUL ÎNCHIRIAT ÎN ANGLIA

Un român a închiriat un apartament în Anglia, numai că desfășurarea ulterioară a evenimentelor l-a lăsat pe proprietar în stare de șoc. Românul respectiv a fost evacuat pentru neachitarea chiriei – suma ridicându-se la 6.000 de lire -, iar dezastrul pe care l-a lăsat în urma sa a fost un adevărat coșmar pentru cel care închiriase locuința.

Potrivit informațiilor furnizate de dailymail.co.uk, românul s-a dat, pur și simplu, în spectacol, iar mizeria descoperită după ce a plecat a produs stupoare. Locuința din Barking Essex era un adevărat focar de infecție, frigiderul și congelatorul fiind pline de viermi și gândaci de bucătărie. A fost evacuat după o ”luptă” de șapte luni, numai că autoritățile britanice au descoperit că românul nu deținea bunuri care să acopere suma datorată, iar proprietarul apartamentului a rămas cu buzele umflate.

Englezul a încercat să își recupereze datoria, acuzând agenția imobiliară că nu a făcut verificările necesare. Românul în cauză era recidivist, din acest punct de vedere, fiind evacuat și din alte apartamente pentru… neplata datoriilor.