Caz şocant! O femeie şi-a ucis cu sânge rece opt bebeluşi. Aceasta îi sufoca şi apoi îi îngropa în grădină. Femeia reuşea de fiecare dată să ascundă ororile de soţul ei

Dominique Cottrez, o femeie din Franţa, a fost dată în judecată după ce şi-a sufocat opt dintre bebeluşi. Aceasta întreţinea relaţii intime cu tatăl său şi credea că toţi copii pe care i-a născut au fost concepuţi cu acesta, conform stiri.rol.ro.

Nimeni nu ştia când aceasta rămânea însărcinată, din cauza fizicului ei, fiind supraponderală. Faptele înfiorătoare au fost descoperite în anul 2010, de către cei care se mutaseră în vechea casă a familei criminalei, când aceştia voiau să îşi facă un mic lac pentru raţe.

Oamenii au fost şocaţi când au găsit rămăşiţele a doi bebeluşi îngropate în pământ. Alertaţi, aceştia au chemat imediat Poliţia, care a mai descoperit alţi şase bebeluşi îngropaţi.

Femeia lipsită de scrupule a declarat în sala de judecată că a fost abuzată de tatăl ei în copilărie. Relaţia a continuat până ce aceasta a devenit adult şi nu s-a mai împotrivit.

În urma faptelor sale, Dominique Cottrez a fost condamnată la închisoare. Aceasta a fost eliberată în anul 2012, cu condiţia de a primi ajutor din punct de vedere psihiatric şi psihologic.

Trei ani mai târziu, pe data de 2 iulie 2015, Cottrez a fost condamnată la nouă ani de închisoare. Aceasta împreună cu soţul ei sunt în prezent părinţii a două fiice adulte.