Caz revoltător la Tulcea! Un profesor de sport a agresat și amenințat trei eleve de 14 ani

Caz revoltător într-o comună din Tulcea. Un profesor de sport este acuzat că a întreţinut, în decurs de patru luni, relaţii sexuale cu trei eleve. Traumele fetelor, care au fost şi ameninţate, au ieşit la iveală abia după ce mama unei dintre ele a sesizat poliţia. Sâmbătă, judecătorii au decis arestarea preventivă a dascălului.

Fata a mărturisit întregul calvar la sfârşitul lunii august. Atunci, eleva i-a povestit mamei cum profesorul de sport, prin influenţa pe care o avea asupra ei, a constrâns-o să întreţină relaţii sexuale încă din luna aprilie.

Mama unei victime: Când a ieşit prima dată, i-a zis să iasă să se plimbe cu maşina. El i-a oferit o ţigară, după ţigara aceasta mi-a zis că a avut simptome de vomă şi dureri de cap. Şi a profitat de ea. A dus-o undeva pe deal. Ea s-a opus şi el i-a spus “dă-te jos!” Acolo a şi făcut ceea ce a făcut.

Profesorul i-a trimis fetei şi mai multe poze cu tentă sexuală. Iar după ce adolescenta i-a mărturisit mamei ce se întâmplă, bărbatul ar fi recurs la ameninţări.

Mama unei victime: Fata i-a spus că a aflat mama şi a zis “nu-i nicio problemă, dacă vrei vin eu la ea la poartă.” La care a ameninţat-o să mai iasă încă odată cu el.

Imediat, părintele a alertat Poliţia. Până acum, ancheta a scos la iveală trei victime, toate minore – eleve de doar 14 şi 15 ani. Despre una dintre ele s-ar fi aflat mai de mult, dar totul ar fi fost muşamalizat chiar de mama tânărului, profesoară de limba română la aceeaşi şcoală.