Câți copii mai vrea Florin Salam cu Roxana Dobre: „Găsim soluții pentru că viața te învață”

Florin Salam este un artist desăvărșit și un tatăl devotat. Manelistul ar face orice pentru familia lui și fiecare clipă le-o dedică celor mai importante persoane din viața lui.

Florin Salam a vorbit în exclusivitate pentru Star Matinal și a recunoscut în ce fel s-au schimbat lucrurile în familia lor de când a venit pe lume micuțul Matthias, fiul lui Betty și al lui Cătălin Vișănescu.

„Iubirea copiilor mei înseamnă zile de viață pentru mine. Mă simt mai bine ca niciodată în postura de bunic. Am prins toate părțile din viață frumoase, aceea de tătic și bunic. Dacă sunt acasă și două ore, nu există mai mult de 20 de secunde fără să le spun că îi iubesc. Găsim soluții pentru că viața te învață, te adaptezi.”, a declarat Florin Salam, la Star Matinal.

Totodată, Florin Salam a dezvăluit și câți copii mai vrea cu Roxana Dobre, dar și cât timp petrece alături de familia sa.

„Când am devenit bunic mi-am dat seama că Betty s-a făcut mare. Chiar dacă sunt plecat non-stop suntem uniți. Și Mariah Carey umblă cu copilașul la spectacole. Când ești un artist mare ești mai mult pentru lume decât pentru familia ta, asta e soarta. Eu tot ce fac, fac pentru ei, să aibă de toate. Un lider vrea și 100 de copii. Eu am grijă de milioane de oameni, cum să n-am grijă și 100 de copii mi se par puțini.”, a mai spus Florin Salam.

A.C.