Câți bani încasa Gheorghe Dincă pentru fiecare fată pe care o aducea? Cu ochii în lacrimi, a recunoscut TOT

Gheorghe Dincă a plâns în timpul perchezițiilor din casa groazei din Caracal. Criminalul le-ar fi spus oamenilor legii că îşi iubeşte copiii, că regretă ce a făcut şi că a minţit la început. Totodată, el le-a spus anchetatorilor că dorește să plătească pentru faptele sale.

Gheorghe Dincă a recunoscut, totodată, că ducea femei în Italia și că primea câte 500 de euro pentru fiecare fată care ajungea acolo, potrivit ciao.ro.

Unchiul Alexandrei, Cumpănașu, crede în continuare că nepoata lui și Luiza sunt în viață și că Dincă este protejat de clanurile interlope din Olt.

”Eu merg din prima zi pe această versiune cu rețeaua de trafic de minore. Din informațiile pe care le-am primit acest om nu acționa singur, are un anturaj destul de bine conturat chiar în urmă cu ani în urmă. El avea o viață foarte activă. În acest moment, lucrurile sunt mai neclare ca la început.

Avem o protecție asigurată pentru acest individ. Are o protecție foarte clar stabilită din partea clanurilor din județul Olt. Din punctul meu de vedere nu a fost ucisă în acea curte, e a două concluzie certă. Acest individ și cazul în sine începe să deranjeze foarte tare toate sferele de influență pentru că vin informații către mine, către presă și către alții despre clanuri din întreaga țară”, a zis Cumpănașu, conform antena3.ro.