CÂȚI BANI A ÎNCASAT MARELE CÂȘTIGĂTOR AL PRIMULUI SEZON SURVIVOR ROMÂNIA

“Survivor România”. O experiență unică trăită de 29 de concurenți într-o junglă din Republica Dominicană, însă, în această noapte doar unul fost desemnat marele câștigător al primului sezon al emisiunii de la Kanal D! Mai exact este o câștigătoare: Elena Ionescu!

Câștigătorul sezonului 1 de la “Survivor România” a obținut un premiu uriaș
Gata cu suspansul! Elena Ionescu, câștigătoarea de la “Survivor România”, a primit pe lângă impresionantul trofeu al show-ului și un premiu în valoare de 250.000 de lei. După cum puteți vedea în imaginea din stânga colajului de mai jos, cântăreața nu și-a putut stăpâni lacrimile când a auzit că este supraviețuitoarea româncă din Republica Dominicană.

Întrebată de Dan Cruceru la scurt timp după ce a făcut anunțul nopții: “Ai fost pusă la pământ de zeci de ori, dar de fiecare dată ai reușit să te ridici. Ai reușit să intri în inimile telespectatorilor și i-ai convins că meriți trofeul din mâinile tale. Elena, ce-i vei povesti, peste ani, fiului tău?”, Elena Ionescu a răspuns: “Că am luptat ca o leoaică pentru copilul ei.

Că m-am dăruit și am mers cu un scop precis, dar în același timp prin corectitudine și prin muncă. A fost o cursă tare grea, dar tare frumoas, din care, cu siguranță, am să-l învăț și pe el. Mă simt mult mai puternică din toate punctele de vedere, pentru a-l ajuta pe el în viață de acum înainte. Nu am cuvinte să vorbesc despre Survivor în acest moment. Voi avea când mă voi trezi din acest vis. Este ceva ireal! Am impresia că n-aș vrea să mă mai trezesc. Această competiție este cea mai supremă lecție de viață pe care am primit-o de la voi și de la Dumnezeu”.

Elena Ionescu, aspru criticată după ce a câștigat “Survivor România”
Fericirea Elenei Ionescu este umbrită de numărul uriaș de mesaje ale celor care consideră că nu merita să câștige “Survivor România” – pe unele dintre ele le puteți citi în poza din dreapta colajului de mai jos. Unii dintre internauți susțin că, de fapt, finala emisiunii de la Kanal D ar fi fost aranjată. “A fost făcut totul la mișto! Mă așteptăm să câștige IANCU, nu Elena!!!! Iancu chiar a fost un luptător!!!

Huooo numai fake-uri faceți!!!”, “Felicitări, Elena! Ești un exemplu de caracter puternic! O ador și pe mama ta, este deosebită. 🎉👏❤️”, “A câştigat cel mai slab participant! Ajutorul social a venit. Marea finală = SMS-uri în contul KD. Mulțumiri, votanților! Câtă mizerie!”, “Voi, ăștia, care judecați că nu merita, mergeți voi în locul ei să fiți umiliți cum a fost și ea, și câștigați și voi”, A luat trofeul pentru caz social, nu pentru că a meritat. Emanuel sau Lola trebuiau să câștige. Ei au adus cele mai multe puncte. Dacă ar avea caracter, ar împărți banii cu Emsnuel și Lola (ei au fost de la început)”, “Bravo! Felicitări, Elena! Și multă sănătate familiei și copilașului tău!❤” sunt doar șapte dintre sutele de mesaje la adresa supraviețuitoarei din Republica Dominicană.

Unii dintre fanii de la “Survivor România” sunt furioși că Elena Ionescu a câștigat trofeul și marele premiu și susțin că, de fapt, artista nu le merită © Facebook

20 de concurenți au pornit în aventura “Survivor România” de la Kanal D
“Survivor România” este varianta românească a “Survivor Turkey”, formatul turc derivat din celebrul reality show Survivor. Emisiunea a fost lansată în țara noastră pe 18 ianuarie 2020 pe Kanal D România, iar show-ul este prezentat de Dan Cruceru. Premiul pus în joc de producătorii emisiunii este de 250.000 lei (aproapre 50.000 de euro).

Echipa “Faimoșilor” a fost formată din personalități foarte diferite, carismatice, venind din diferite domenii… fie că este vorba de muzică, televiziune, actorie, sport. Aceștia au fost: Cristina Sișcanu, Elena Ionescu, Ruby, Mihai Onicas, Lino Golden, Grațiela Teohari Duban, Augustin Viziru, Asiana Peng, Cezar Juratoni si Bogdan Vlădau.

Ei sunt concurenții care au făcut parte din echipa “Faimoșii” de la “Survivor România” © wowbiz.ro
Din echipa “Războinicilor” au făcut parte concurenți necunoscuți publicului larg, dar care au cucerit prin determinare și prin poveștile extraordinare de viață. Adriana Popescu, Remus Laurențiu Mihai, Elena Karina Fetica, Cristian Marius Ionita, Claudia Mirela Rostas, Andrei Ciobanu, Andi Constantin, Lola (Lilia Crudu), Emanuela Carmen Huruiala și Emanuel Neagu s-au luptat cu toate forțele ca să ajungă foarte departe în competiția desfășurată în Republica Dominicană.

Cei 10 “Războinici” aleși pentru “Survivor România” 2020 de la Kanal D © wowbiz.ro
Ulterior, în competiția “Survivor România” de la Kanal D au mai intrat 9 oameni
În episodul 6 al show-ului, celor 18 concurenți rămași în competiție li s-au alăturat alți trei: Ghiță, Raul și Cornel. Iar în episodul 11, Ana și Alexandra au intrat în jocul pentru miza premiului de aproape 50.000 de euro.

Ulterior, în episodul 33, alți patru concurenți au acceptat provocarea sălbatică din Republica Dominicană, respectiv: Sonny, Emy, Iancu Sterp și Alice. scrie cancan.ro