Cătălina Ponor, de nerecunoscut la 32 de ani. Cum a ajuns să arate gimnasta

Toată lumea, mai ales fanii gimnasticii româneștio cunosc pe Cătălina Ponor. Este una dintre cele mai îndrăgite și apreciate gimnaste ale României. Sportiva este mereu zâmbitoare și optimistă,. Nu mulți cunosc drama cumplită prin care sportiva a trecut, știind de fiecare dată să-și ascundă suferința în public.

Cătălina Ponor are acum vârstă de 32 de ani. De curând a reapărut în lumina reflectoarelor după ce, de doi ani de zile, a renunțat definitiv la cariera în sport. Din păcate, Cătălina Ponor nu a avut noroc în dragoste. A suferit enorm din pricina unei iubiri neîmpărtășite. În anul 2012, tripla campioană olimpică își oficializa relația cu Tommy Ramos, un gimnast din Porto Rico. După cumpovestește fosta gimnastă, Tommy mai mare decât ea cu un an, votat ca fiind printre cele mai sexy 50 de persoane din lume.

Povestea de dragoste dintre Cătălina Ponor și Tommy Ramos părea promițătoare. Cătălina a declarat, trei ani mai târziu, că așteaptă cererea în căsătorie:

„Nu am primit încă inelul de logodnă, dar sunt sigură că momentul în care îmi va fi dat va fi unul special. Tommy este maestru în astfel de surprize”, spunea Ponor într-un interviu oferit la mijlocul lui 2015.

Fanii gimnasticii românești și-aduc aminte despre ultima medalie de aur pe care Cătălina Ponor a câştigat-o. S-a întâmplat la Europenele de la Cluj, din 2017. Atunci a reuşit să obţină aurul la bârnă. Dincolo de succesul pe care l-a avut în plan sportiv, Cătălina Ponor a fost mereu admirată şi datorită frumuseţii sale.

Cum a ajuns să arate gimnasta

Cătălina Ponor a rămas o prezenţă la fel de plăcută, iar imaginile pe care le postează în mediul online îi bagă pe bărbaţi în boală. Toți pot admira silueta ei de invidiat. Acest lucru se datorează, evident, sportului pe care l-a prcaticat toată viaţa. Ajunsă la 32 de ani, Cătălina Ponor poate fi numită cu uşurinţă una dintre cele mai sexy sportive de la noi.