Cătălin Botezatu, cuvinte de laudă la adresa Vioricăi Dăncilă! Celebrul designer nu s-a ferit să facă aceste declarații: ”Mereu are grijă să…”

Poate cea mai controversată femeie din țară la ora actuală, Viorica Dăncilă și-a găsit un aliat în persoana lui Cătălin Botezatu.

În vreme ce mulți o critică, nu doar din punct de vedere politic, ci și ca stil, designerul are numai cuvinte de laudăla adresa premierului României.

Cătălin Botezatu poate fi extrem de dur când vine vorba de a comenta stilul diverselor personalități, însă, în mod neașteptat, la adresa Vioricăi Dăncilă a avut numai cuvinte de laudă.

Premierul României a fost criticat în repetate rânduri pentru aparițiile sale, de la vestimentație până la machiaj și mai ales coafură, însă celebrul designer apreciază stilul celei mai controversate femei din peisajul politic actual.

Cătălin Botezatu, cuvinte de laudă pentru Viorica Dăncilă

„Categoric este o schimbare radicală în apariţia premierului. Şi-a asumat din punct de vedere vestimentar această poziţie şi eu de la o apariţie la alta am remarcat foarte multă elegantă. Poartă foarte multe costume cu două piese la care pune puţine accesorii (…) şi ceea ce e important e că mereu are grijă să treacă şi pe la coafor (…) Nu am niciun sfat să îi dau, să o ţină tot aşa.’, a comentat Cătălin Botezatu la o emisiune tv despre Viorica Dancila, care, din câte se pare, este fan Chanel. Recent, prim-ministrul României a apărut într-un costum accesorizat cu o broșă Chanel al cărei preț depășește lejer 500 de euro. conform stiri24.biz/