Carismaticul jurat de la Românii au Talent are întodeuna glumele la el și debordează de o energie pozitivă molipsiotoare.

Însă, puțini știu drama ascunsă din viața lui Florin Călinescu. Actorul a trecut prin clipe teribile. Ce s-a întâmplat cu soția acestuia?

Florin Călinescu se numără printre titanii televiziunii românești.

Actorul a fost căsătorit cu Ana Maria Călinescu, de profesie actriţă iar la doi ani de la căsătorie a venit pe lume și primul lor copil, o fetiță. Însă, la vârsta de doar cinci luni inima fetiței a încetat să mai bată, după care s-a stins din viață. Între 1986 și 1988 actorul și soția sa au devenit din nou părinți. Luca și Petru aveau să aducă din nou soarele în viața celor doi părinți încercați de soartă.

Însă, fericirea nu a durat mult, iar în 1996 soția lui Florin Călinescu a primit un diagnostic cumplit. Ana Maria Călinescu suferea de cancer esofagian. Deși, s-a luptat din greu cu boala de dragul familiei, aceasta a pierdut lupta și s-a stins din viață.

Moartea soției a avut un puternic impact asupra lui Florin Călinescu care a rămas singur pe lume cu doi copii minori cărora trebuia să le explice că mama lor a trecut în neființă.