CARE ESTE RELAȚIA ÎNTRE FUEGO ȘI COPIII IRINEI LOGHIN

Nu este un secret faptul că Irina Loghin și Paul Surugiu au o relație specială. În nenumărate rânduri, îndrăgitul artist, Fuego, a declarat că o consideră pe Irina Loghin ca pe o mamă: ”Este un exemplu de viaţă, este un om pe care îl iubesc foarte mult, este ca a doua mea mamă. Deşi se spune că sunt copilul cu mai multe mame, să ştiţi că eu am numai 2 mame. Pe mama mea adevărată, care de fiecare dată mă aşteptă acasă şi pe doamna Loghin”.

Iar Irina Loghin îl îndrăgește, la fel de mult, pe Paul Surugiu.

„Paul este special pentru mine, a fost şi va fi, din toate punctele de vedere. Vreau să spun că nu îmi lipseşte niciun spectacol de-al lui Paul. Dacă nu merg la un spectacol de-al lui de Crăciun, înseamnă că n-a trecut Crăciunul, n-au trecut sărbătorile… De multe ori, nu ştie că sunt în sală”, a precizat Irina Loghin.

Pentru că, de-a lungul timpului, au tot existat zvonuri conform cărora cei doi copii ai Irinei Loghin ar fi geloși pe prietenia dintre Paul Surugiu și mama lor, Irinuca şi Ciprian au ţinut să clarifice situaţia

„Nu avem cum să fim geloşi pentru că genetic noi sunt copiii ei şi avem un avantaj. Paul este în fiecare Crăciun la noi. El este la masa familiei”, au declarat cei doi.