Brigitte Pastramă, strigăt de ajutor

Brigitte Pastramă poate fi numită cu uşurinţă o femeie de afaceri. Atât în timpul mariajului cu Ilie Năstase, cât şi după, vedeta a fost implicată în tot felul de proiecte. La fel şi acum. Tocmai de aceea, Brigitte Pastramă le cere ajutorul oamenilor care o urmăresc în mediul online.

Brigitte Pastramă are mare nevoie de angajaţi, astfel că aceasta a decis să lanseze un mesaj chiar în mediul online. Sperând că acesta va fi văzut de cât mai multă lume, Brigitte Pastramă şi-a întrebat urmăritorii dacă sunt interesaţi să lucreze pentru ea. Brigitte Pastramă a oferit toate detaliile necesare, astfel că cei care vor să luceze pentru ea trebuie să fie foarte iscusiţi în ale ospătăriei. „Angajăm tineri la început de carieră pentru postul de ospătar şi ajutor de ospătar”, a scris Brigitte Pastramă pe Instagram.

Chiar dacă îi place să fie o femeie independentă, Brigitte Pastramă nu îl lasă la o parte pe soţul său, astfel că se implică amândoi în afaceri. Cel mai recent proiect al lor este un cartier de vile. Astfel, cei doi nu sunt doar soţi, ci şi parteneri în afaceri, iar în ultimul timp şi-au umplut buzunarele de bani.