Bombă la MPFM!

Veşti proaste pentru fanii Mireasă pentru fiul meu. Nicolae, fostul concurent de la Mireasă pentru fiul meu, s-a despărţit de soţie. Diana Monica are deja un nou iubit, iar Nicolae s-a întors acasă la mama sa.

Susţinut de mama sa, Nicolae părea să fi făcut alegerea fericită după ce a decis să formeze un cuplu cu Cătălina. Ba chiar cei doi s-au căsătorit, însă mariajul nu a durat mult. Fiecare a luat-o pe drumul său. Nu pentru mult timp, însă.

Nicolae şi-a găsit rapid fericirea în braţele Dianei Monica, o tânără care i-a furat inima. Relaţia lor a decurs bine, astfel că Nicolae de la MPFM şi-a luat inima în dinţi şi a cerut-o în căsătorie pe Diana Monica.

Anul trecut, în luna august, Nicolae se căsătorea pentru a doua oară, iar nunta a fost una superbă. Diana Monica şi Nicolae au plecat şi în luna de miere, iar în toate pozele postate pe reţelele sociale păreau fericiţi şi împliniţi.

În plus, Nicolae de la MPFM a făcut şi un sacrificiu pentru soţia sa, acceptând să se mute în Timişoara. Din păcate, mariajul lor nu a durat, iar acum, la un an de la nuntă, Spynews a aflat, în exclusivitate, că cei doi s-au separat. Nicolae s-a întors la Buzău, acasă la mama sa, iar Diana Monica, fosta soţie, pare că şi-a refăcut deja viaţa. Aceasta nu s-a sfiit să posteze imagini cu noul iubit pe reţelele sociale, vrând să arate tuturor că şi-a refăcut viaţa.

Nu se ştie motivul pentru care Nicolae şi Diana Monica s-au despărţit, însă potrivit declaraţiilor fanilor de pe grupurile de Facebook dedicate emisiunii, se vorbşte că mama lui Nicolae ar fi intervenit în relaţia lor, iar cei doi nu s-au mai înţeles, astfel că până la divorţ nu a mai fost decât un pas.