Bombă în showbiz! Ioana Ginghină şi Alexandru Papadopol şi-au spus adio după 12 ani de căsnicie

Veste şoc în showbiz-ul românesc! După 12 ani de căsnicie, Ioana Ginghină şi Alexandru Papadopol s-au despărţit. Cei doi nu mai locuiesc împreună de patru luni, în domiciliul conjungal rămânând Ioana cu fata.

Ioana Ginghină a postat pe blog un text care a lăsat loc de multe interpretări, de la care au pornit zvonurile despărţirii. Însă, se pare că zvonurile nu sunt doar… zvonuri! Vecinii şi un apropiat al cuplului au confirmat faptul că cei doi nu mai sunt împreună, iar certurile ar fi început în urmă cu un an. Mai mult, ar fi ajuns şi Poliţia la ei acasă, când au avut un scandal de faţă cu fiica lor.

„La casa lor a ajuns poliția, au avut un scandal chiar de față cu fiica lor. De patru luni nu l-am mai văzut pe Papadopol în zonă, a plecat de acasă”, a povestit un vecin pentru Libertatea.

Alexandru Papadopol s-a mutat în urmă cu patru luni, dar deşi nu mai locuiesc împreună, cei doi actori nu au depus încă actele de divorţ.

Ioana Ginghină nu a dorit să vorbească despre acest subiect. „Nu e totul roz, dar mă abțin de la orice comentariu”, a declarat actriţa, potrivit aceleaşi surse.