BOMBĂ ÎN SHOWBIZ. Tot mai multe vedete din trustul Antena, infectate cu COVID-19? Nume-șoc pe lista de suspecți

GÂNDUL.RO a anunțat ÎN PREMIERĂ ABSOLUTĂ că Marcel Pavel și, ulterior, Ozana Barabancea au fost infectați cu noul coronavirus și se află internați în Spitalul ”Matei Balș” din Capitală. Ulterior, surse medicale au dezvăluit ÎN EXCLUSIVITATE pentru GÂNDUL că și prezentatorul Andrei Ștefănescu este infectat cu COVID-19. Acum apar noi nume de vedete suspecte în „lanțul infectărilor”.

Inițial, pe surse, a apărut informația că prezentatorul și omul de televiziune Cosmin Seleși a ajuns la spital, fiind confirmat cu coronavirus, potrivit Playtech.ro. La scurt timp după apariția în presă, Seleși a infirmat pe pagina sa de Facebook. „Dragilor, sunt bineeee. Dragilor, sunt bineee! Imi pare rau ca unii colegi din presa au ales să publice un fake news despre starea mea de sănătate, însă eu ma simt foarte bine. Testul pentru coronavirus este negativ, deci nu mai credeti tot ce citiți! Multa sanatate tuturor!”

Vedeta TV a prezentat și dovada medicală a testului negativ. Conform surselor din Antena 1, au mai fost confirmate pozitiv și alte două persoane din staff-ul tehnic.

Filmările pentru emisiunea „Te cunosc de undeva!” de la Antena 1 au fost suspendate după o anchetă epidemiologică, a transmis televiziunea într-un comunicat. Conform informării, Antena 1 a luat toate măsurile impuse de lege pentru stoparea răspândirii virusului SARS-CoV2 şi siguranţa angajaţilor şi a colaboratorilor.
A fost realizată o anchetă epidemiologică, au fost testate şi trimise în izolare persoanele care au avut un contact direct. Filmările pentru „Te cunosc de undeva!” urmează a fi reluate după perioada de carantinare.

În urmă cu doar câteva zile, Marcel Pavel s-a aflat pe platourile de filmare ale emisiunii ”Te cunosc de undeva”, acolo unde a interacționat cu Ozana Barabancea, dar și cu Andrei Ștefănescu. De altfel, surse din Antena 1 ne-au mărturisit că șefii postului TV le-au recomandat tuturor angajaților show-ului să se testeze preventiv. Sursele noastre susțin că una dintre vedetele emisiunii, Andreea Bălan, ar fi primit deja rezultat negativ la teste. Ozana Barabacea, dar și Andrei Ștefănescu au fost însă diagnosticați pozitiv: ”Ozana a intrat în contact cu Marcel Pavel și se află deja în spital, la Matei Balș”. Întrucât în secția destinată pacienților adulți nu mai erau locuri, Ozana Barabancea a fost repartizată într-o rezervă a Secției pentru copii.

Surse: Aurelian Temișan și Monica Davidescu, pe lista COVID-19
Surse din cadrul trustului spun că s-a pornit o anchetă epidemiologică și alte trei vedete ar fi fost testate pozitiv, conform wowbiz, printre care Aurelian Temișan și Monica Davidescu.

GÂNDUL.RO a aflat în exclusivitate că Marcel Pavel a fost internat, de asemenea, miercuri seară, la ”Matei Balș” într-un salon de la etajul 1, alături de alte două persoane. Joi la prânz, cunoscutul cântăreț a fost mutat la parter. Atât el, cât și Ozana Barabancea ar urma să fie ținuți sub observație medicală până în prima parte a lunii iulie. Contactată de reporterii GÂNDUL.RO, Ozana Barabancea a refuzat să comenteze informația: ”Nu vreau să fac nicio declarație! Nu mai insistați!” În ce-l privește pe Andrei Ștefănescu, acesta nu a răspuns, deocamdată, reporterilor GÂNDUL.RO.