Bogdan Stanoevici a murit. Evoluția bolii care i-a luat viața la doar 62 de ani

După ce a fost testat pozitiv la noul coronavirus, actorul Bogdan Stanoevici – fost ministru delegat pentru Românii de Pretutindeni și candidat la Președinția României – a fost internat, de urgență, la Spitalul ”Sfântul Pantelimon” din Capitală.

La sfârșitul lunii decembrie, actorul Bogdan Stanoevici a fost transferat la Institutul Inimii din Bucureşti. Plămânii actorului fuseseră afectați aproape integral, motiv pentru care a şi fost operat de urgență pentru a-l stabiliza.

Chiar și în aceste condiții, medicii au încercat salvarea lui.
Bogdan Stanpevici a fost sedat și conectat la aparate, însă, din păcate, organismul lui a cedat în cele din urmă.

Bogdan Stanoevici, fost ministru delegat pentru Românii de Pretutindeni și candidat la Președinția României a luptat mult pentru propria viață. Iniţial a ajuns la spital după ce s-a infectat cu coronavirus, doar că în spital ar fi contactat o bacterie, iar starea lui de sănătate s-a agravat.

”Pentru a evita speculaţiile ulterioare şi atacurile inutile, vă spun eu acum – faptul că nu port mască este în primul rând pentru că sunt sănătos. Şi aici îl citez pe ministrul Sănătăţii, care a spus că masca o poartă oamenii bolnavi, oamenii sănătoşi nu o poartă.