Bobby Săvoiu, dezvăluirea momentului

Chef Sorin Bontea a crezut în Bobby și, de-a lungul bătăliilor culinare dintre echipe, el a făcut tot posibilul pentru a-l salva pe concurent, ba chiar a folosit chiar și amulete pentru a-l menține în competiție. Și se pare că Chef Sorin Bontea știa ce face, căci Bobby s-a descurcat de minune și a ajuns chiar în finala din sezonul 7 al emisiunii Chefi la cuțite (după ce a mai participat de două ori la emisiune).

Ce dezvăluit concurentul, care a avut chiar și un conflict cu Alex Popa, înainte de bătălia din finala sezonului 7 al emisiunii Chefi la cuțite?

„Finala pentru mine a însemnat totul. A fost un eveniment plin de încărcătură emoțională, mai mult decât m-aș fi așteptat. Faptul că am ajuns atât de departe în această competiție culinară este cea mai mare realizare a mea pe plan profesional de până acum. Deși am făcut pentru a treia oară parte din această emisiune, emoțiile nu au scăzut de nicio culoare, mai ales că acum am ajuns mai departe că niciodată. Deși am avut emoții uriașe, a trebuit să fiu un profesionist și să le stăpânesc în așa manieră încât să reușesc să dau tot ce e mai bun din mine.”