Bianca Pop, gest neașteptat după moartea lui Emi Pian! A urcat într-un taxi plângând și…

Bianca Pop, gest neașteptat după moartea lui Emi Pian! Interlopul Florin Mototolea, cunoscut drept Emi Pian, a fost ucis de către membrul unui clan rival, în noapte de 3 spre 4 august. Rănile au fost atât de grave încât bărbatul în vârstă de 39 de ani s-a stins din viață la spital.

Bianca Pop suferă după pierderea lui Emi Pian, pe care îl numește „prietenul său bun”. Fosta ispită a scris un mesaj trist pe pagina ei de Instagram, dar și pe Facebook. Mai mult decât atât, controversata vedetă a postat foarte multe filmulețe la secțiunea de Instastory în timp ce plângea pentru regeretatul său prieten.

După cum și-a obișnuit publicul, Bianca Pop a șocat din nou. Chiar dacă era răvășită de durere, vedeta s-a urcat într-un taxi și a plecat la salon. În timp ce se afla în mașină, ispita a continuat să plângă în hohote și să-i împărtășească suferința sa șoferului.

„Tu ai avut vreodată un prieten bun? Tu ai un prieten bun? Al meu nu mai e…Nu mai pot!”, au fost cuvintele Biancăi Pop, printre lacrimi.

Bianca Pop, gest neașteptat după moartea lui Emi Pian!

Bianca Pop este devastată după moartea lui Emi Pian. Ce a apărut pe contul de socializare al fostei ispite? „ Nu pot să…”

Printre cei care îl plâng pe interlop se află și controversata Bianca Pop, fosta ispită, care a și scris un mesaj cutremurător pe contul de Facebook. Se pare că bruneta era bună prietenă cu Emi Pian și a transmis condoleanțe familiei.

„Nu pot să cred așa ceva. A murit unul dintre cei mai buni prieteni ai mei. EMI PIAN…Florin Mototolea. De ce îmi ia Dumnezeu prietenii? De ce? Sincere condoleanțe familiei îndurerate!”, a scris Bianca Pop pe rețelele de socializare