Bianca Drăgușanu, mesaj vehement pentru invidioși și critici: „Eu o să mă operez până mor”

Toată lumea știe că Bianca Drăgușanu este o adeptă a operațiilor estetice. De fapt, este și unul dintre lucrurile care au propulsat-o rapid în opinia publicului. Însă, sunt mulți cei care o critică pentru această alegere.

Ce are să le spună Bianca Drăgușanu acestor cârcotași? Pe scurt, că de operat, tot se va opera, fie că le convine lor sau nu.

„Unii au impresia că eu mănânc botox la micul dejun. E adevărat că sunt operată. Eu nu am ascuns asta niciodată. Nu am venit ca unele să zic ca mi s-au umflat buzele, pentru că am mâncat ardei iute sau ca mi-am pus nu ştiu ce măşti şi de aia nu mai am riduri. Eu am recunoscut toate interventiile. Dacă nu le convine la unii invidoşi, e problema lor. Eu o sa ma operez până mor”, a explicat Bianca Drăgușanu, pentru Click!

Victor Slav este supărat că nu își poate vizita fetița
În prezent, Sofia Natalia locuiește în Deva, alături de bunici. Astfel, pentru a-și vedea fiica, prezentatorul este nevoit să facă naveta București-Deva, ajungând să o poată vedea numai o dată la două-trei săptămâni.

„A mea este la Deva. O văd o dată la două, trei săptămâni. Stă la curte. Mâncarea de acolo este mâncare de casă. Fetița mea are 2 ani și 7 luni. În momentul de față este OK așa. La 3 ani ne-am gândit să o dăm la grădiniță. Acum căutăm grădinița perfectă. Este bine acolo, pentru că este apropiată și de verișorii ei. Este greu că nu pot să mă duc acolo să o văd la două, trei zile, pentru că avem și noi filmări”, a precizat Victor Slav, pentru VIVA!