Bianca Drăgușanu, declarație emoționantă despre Victor Slav, la TV: „Am avut un singur bărbat în viața mea”

Tocmai ce a ieșit dintr-o relație cu Alex Bodi, după ce au tot încercat să „reîncălzească ciorba”, că Bianca Drăgușanu știe deja despre ce a fost vorba în această poveste amoroasă! Vedeta a venit la TV, pentru prima ei apariție imediat după această ruptură, pare-se, definitivă.

Și zicem asta pentru că Bianca Drăgușanu a fost foarte vehementă. Singurul bărbat pe care l-a cunoscut, care chiar a contat enorm în viața ei, a fost Victor Slav. A zis-o chiar ea, în ceea ce pare a fi o minunată declarație. Declarație de ce? Iubire? Prietenie? Ceva foarte… „la sentiment”, asta-i clar.

„Până în momentul de față, am avut un singur bărbat în viața mea, care se numește Victor Slav și care este tatăl copilului meu. Restul au fost experiențe. Unele plăcute, unele mai puțin plăcute, unele de la care am avut ce învățaNimic nu este întâmplător din viață. Toți oamenii pe care Dumnezeu mi-i trimite, mi-i trimite cu un scop. (…) Planul meu cu Victor mi-a reușit. Singurul plan care mi-a reușit! El este un bărbat extraordinar, nu am nimic ce să-i reproșez”, a spus Bianca Drăgușanu, la o emisiune TV.

A.P.