Bărbatul care și-a pierdut familia după deratizarea din Timișoara, sfâșiat de durere

Bărbatul care și-a pierdut familia după deratizarea din Timișoara, sfâșiat de durere
Omul a declarat pentru Libertatea.ro că sufletul îi este zdrobit de durere. Într-un interval de 2 zile și-a pierdut copilul și soția și nu mai are pe nimeni. Erau o familie extrem de frumoasă, însă cu o povestea tristă. Soția sa Crina fusese mult timp un om al străzii, însă el reușise să o salveze. Împreună aveau un băiețel pe nume Darius pe care îl iubeau ca ochii din cap.

Bărbatul a fost cel care l-a dus prima oară pe copil la medic, după ce a început să se simtă rău. A primit o rețetă și s-a întors acasă. Pentru că situația era tot mai gravă a chemat salvea. La spital medicii i-au spus că Darius este suspect de diabet, însă la scurt timp micuțul a decedat.

„M-am dus la urgențe acolo la noi și domnul doctor care a fost de gardă i-a făcut un consult. Mi-o dat o rețetă. Tot așa s-a simțit. Am telefon după salvare, a venit de la Spitalul Luis Țurcanu. L-am dus la spital a doua oară. Acolo jos cât am stat mi-au spus că are diabet. L-a mutat la terapie intensivă, acolo a rămas mama cu el”, a pus bărbatul, potrivit libertatea.ro. El povestește că fiul lui nu a atins niciodată pastilele toxice și că nu s-a jucat în bloc cât timp a fost făcută deratizarea.

Odată ajunși acasă soția lui a început să se simtă și ea tot mai rău, așa că au mers la Urgențe. Medicii de acolo i-au spus că soția lui ar fi încercat să se sinucidă ingerând o substanță toxică.

„Medicii de aici s-au gândit la altă variantă, că dacă copilul a decedat primul, s-au gândit că soția a luat ceva, că s-a pierdut cu firea, ca să se omoare și ea. Când am spus că și mie mi-e rău, de abia atunci au realizat că ceva nu e în regulă de acolo de la bloc. Acum mă simt mai bine, dar în suflet nu mă simt așa bine.”, a mai spus bărbatul.