Bărbat ucis de către părinții săi pentru că era necăsătorit. Acesta avea 47 de ani

Caz şocant în Iran, unde un bărbat în vârstă de 47 de ani a fost ucis de către părinţi din cauza vârstei pe care o avea şi încă nu era căsătorit.

La scurt timp după ce s-a întors din Londra în ţara lui natală, Iran, Babak Khorramdin a fost omorât după o discuţie mai aprinsă cu părinţii săi pe tema căsătoriei. Acesta a fost tranşat iar părţi din cadavrul său au fost găsite într-o valiză, în Ekbatan, un cartier din vestul Teheranului.

Părinţii criminali au mărturisit oamenilor legii că şi-au ucis fiul, iar apoi i-au aruncat trupul. De asemenea, cei doi au mai mărturisit că în urmă cu mulți ani şi-au ucis fiica şi pe ginerele acesteia. În prezent cei doi soţi sunt arestaţi.

Tatăl lui Babak Khorramdin: „L-am sedat duminică dimineață oferindu-i anestezice, apoi l-am înjunghiat mortal.”

Akbar, tatăl lui Babak Khorramdin, a oferit o declartie cu toate amănuntele crimei.

„Din cauza certurilor pe care le-am avut, l-am sedat duminică dimineață oferindu-i anestezice, apoi l-am înjunghiat mortal. Apoi i-am dezmembrat corpul și l-am aruncat în cel mai apropiat coș de gunoi, pe stradă, împreună cu soția mea”, a declarat Akbar Khorramdin.

După ce a comis crima, bărbatul împreună cu soţia şi-a dus fiul în baie iar acolo l-au făcut bucăţi, după care l-au depozitat într-o valiză şi în trei coşuri de gunoi. Trupul bărbatului a fost găsit pe strada Nafisi din Ekbatan, iar în urma unei percheziţii a poliţiştilor în locuinţa unde stătea Babak Khorramdin, aceștia au descoperit dovezile crimei.