Averea Dianei Şoşoacă. Câte case are și cât câștigă din avocatură

Declarația de avere a senatoarei Alianței pentru Unirea Românilor, Diana Șoșoacă, arată destul de bine. Avocata deține trei locuințe, o casă de vacanță și nu mai puțin de 4 terenuri. De asemenea, are și conturi bancare care însumează peste 15.000 de euro, se arată în declarația de avere depusă la Senatul României.

Senatoarea din partea AUR are în posesie mai multe terenuri şi locuinţe, obiecte de artă moştenite din familie şi deţine conturi bancare în care se află circa 15.000 de euro.

Diana Şoşoacă are un teren agricol de peste 20.000 mp în Baloteşti, judeţul Ilfov, şi încă trei terenuri intravilane, două în Vâlcea şi unul în Dâmbovița. Senatoarea mai are trei locuinţe, dintre care două apartamente şi o casă de vacanţă, precum şi un autovehicul marca Opel Corsa cumpărat în 2015, se arată în documentul depus la Senat.

Peste 20.000 lei/lună din avocatură

Șoșoacă are mai multe obiecte de artă dobândite ”din familie”, care au o valoare estimată de 5.000 de euro. Totodată, reprezentanta AUR mai are patru conturi bancare, unde, în total, se află peste 16.000 de euro.

În declaraţia de avere se mai poate observa faptul că aceasta deţine Cabinetul de Avocatură Ivanovici, de unde, anul trecut, a obţinut suma de 250.000 de lei. La acest cabinet este angajat ca secretar şi soţul său și care încasează 28.000 de lei pe an.

Diana Șoșoacă nu renunță: „Eu nu mă vaccinez și nimeni din familia mea nu se vaccinează” „Eu nu mă vaccinez și nimeni din familia mea nu se vaccinează. Acesta este un vaccin experimental, în studiu clinic. El va fi valabil abia din 2023. De ce nimeni nu face teste pe cei care se vaccinează să vadă dacă sunt alergici la vaccin?”, a spus Diana Șoșoacă.