Aurel Moldoveanu, dependent de medicul estetician.

Dar, chiar dacă artistul a ieşit mereu în faţă datorită talentului său muzical, ei bine, acum lucrurile stau puţin altfel, pentru că Aurel Moldoveanu şi-a şocat fanii cu felul în care arată. Da, da, i-a şocat. De ce spunem asta? Ei bine, se pare că artistul a cam apelat la medicul estetician, iar rezultatul este de-a dreptul uimitor.

Deşi alte vedete merg la estetician doar pentru mici retuşuri, nu acesta a fost şi cazul lui Aurel Moldoveanu, care şi-a schimbat foarte mult înfăţişarea. Artistul şi-a întins muuuult pielea pe faţă, ascunzând orice urmă de rid şi, de asemenea, a slăbit vizibil. Dar are şi un motiv, nu-i aşa? Aurel Moldoveanu vrea să arate perfect şi să se ridice la nivelul aşteptărilor, mai ales că are lângă el o soţie tinerică tinerică.

Fanii nu au putut să nu observe schimbarea, iar reacţiile lor au apărut imediat. „Ce ai făcut cu înfăţişarea? Cât de mult îmi place cum cânţi, atât de rău îmi pare cum arăţi, Ce urât arăți! Nimic uman nu mai ai. Erai simpatic foc cu ridurile tale, doar vocea a rămas inconfundabila! 😪, Ce ai întinerit. Ţi-ai întins pielea pe față, că e vizibil, o transformare radicală. Eu nu te recunosc”, sunt câteva dintre comentariile fanilor.