Au trecut doi ani de la moartea Stelei Popescu

Au trecut aproape doi ani de la moartea celebrei actrițe Stela Popescu. În data de 23 noiembrie se împlinesc doi ani de când Stela Popescu a trecut în neființă, după ce a suferit un accident vascular cerebral.

Alexandru Arșinel este încă distrus de dor și de durere, după ce partenera sa de scenă l-a părăsit mult prea devreme. Apropiații vor merge la Biserica Grădina Icoanei sâmbătă dimineaţă, urmând ca apoi să se meargă la cimitir, unde se odihneşte actriţa.

”Au trecut doi ani de zile de când Stela nu mai este printre noi. Îmi lipseşte enorm! Şi ca parteneră de scenă, şi ca prietenă… Stela întodeauna va reprezenta o persoană căreia îi simţi lipsa atunci când nu mai este. Simt nevoia de a juca şi de a discuta cu ea, de a mă întâlni cu oameni vizavi de ceea ce a însemnat ea, un adevărat stâlp al comediei româneşti.

Un moment marcant pentru noi a fost prima întâlnire cu diaspora din Montreal, Canada, din februarie 1991, când într-o sală de 700 de locuri ne-au aşteptat 800 de oameni, care s-au sculat în picioare şi ne-au aplaudat minute în şir. Nu s-au mai oprit. Iar nouă, fiind primul turneu peste hotare, ne era teamă de cum vom fi primiţi. A fost un moment extraordinar şi ne aduceam de multe ori aminte despre el. Glumeam adesea, «îţi mai este frică?».

Mergem la biserică şi la Cimitir la Cernica. Dan Puican m-a invitat…„, a declarat Alexandru Arșinel pentru Click.ro.